Jaargroep 2e jaar

Handjes-met-puzzelstukjes

In het tweede jaar worden er vijf weekenden aangeboden waarin je meer inzicht krijgt waar de overtuigingen van je innerlijk kind hun oorsprong vinden en ervaren we de invloed daarvan op je dagelijks leven.

De volgende thema’s komen hierbij aan bod:

Familiestructuur
Ook het gezin of de familie waar je vandaan komt is bepalend voor hoe jij je als kind hebt ontwikkeld. De boodschappen en vaak onuitgesproken codes die je uit het gezin van herkomst mee krijgt werken vaak sterk door in je volwassen leven. Door hier inzicht in te krijgen kun je besluiten welke boodschappen wel of niet voor jou werken. Je gaat je eigen grenzen neerzetten.

Familieopstelling
Wat ligt er in je familiesysteem van oorsprong? Mogelijk ligt er/heb je een vraag over je huidige systeem? Een opstelling kan hier meer inzicht in bieden.

Projectie en oordelen
Wat projecteert jouw innerlijk kind op de buitenwereld? Wat neem je waar bij een ander en hoe zie je dat in jezelf terug?

Levensenergie en lichaamsbewustzijn
Wat vertelt je lichaam, jouw levensenergie?
Wat is voedend voor jou en waardoor of door wie raak je overactief, leeg, uitgeput…enz?

Integratie en meditatie
Hoe heeft het werken met je volwassene, je innerlijk kind doorgewerkt in je relatie, in je werk en in je omgeving? Waar loop je nog tegen aan en wat heb je hierin nodig?

Er is meer aandacht in dit weekend om vanuit meditatie te kijken, zonder oordeel, naar wat er op dat moment in je leeft.
Aanwezig zijn in het hier en nu.

Tijd: De weekenden beginnen vrijdags om 19.00 uur en eindigen zondags rond 15.30 uur.
Waar: De weekenden vinden plaats in het land van Yemaya, te Bellingwolde, een prachtige plek waar je welkom wordt geheten. www.landvanyemaya.nl

Je kunt alleen het tweede jaar doen als je het eerste jaar hebt gevolgd.