Primal Rebirth® therapie

Kastanje
Merk je dat je in het dagelijks leven problemen ervaart in je lichaam? Dat je veel in je hoofd zit en moeilijk kunt voelen?
Dat je voor verschillende situaties meerdere maskers op zet? Zijn er gevoelens als paniek, verdriet, irritatie, eenzaamheid, angst, boosheid, seksuele gevoelens, blijdschap… en weet je niet hoe je daarmee om kunt gaan?

Merk je op dat je liever naar een ander luistert dan op jezelf te vertrouwen? Heb je het gevoel dat je aan het overleven bent? Heb je de neiging om je aan te passen?

Wil je weer op jezelf kunnen vertrouwen? Vanuit rust je grenzen aangeven? Wil je jouw kwaliteiten weer kunnen benutten?
Jezelf en een ander liefhebben? Zou je meer bewust in het leven willen staan? Meer je levensenergie laten stromen en van het leven genieten?

Wil jij JA zeggen tegen jezelf, de ander en het leven?

Dan kan Primal Rebirth® therapie een ingang voor je zijn om onopgeloste kwetsuren, angsten, boosheid en verdriet te helen zodat er meer verbinding kan ontstaan met jezelf in het leven van nu.

Deze reis door je beschermlagen, je gevoelslagen naar je essentie is een prachtige weg om thuis te komen in jezelf. Het proces is als een ui die we laagje voor laagje gaan onderzoeken, zodat je bewust wordt in welke laag je zit en hoe je zelf weer de regie kan nemen om je voort te bewegen! Stapje voor stapje een laag eraf pellen tot je bij de kern komt.

Ui+tekst

Als kind ontwikkel je overlevingsstrategieën zoals het aannemen van gewenste rollen en patronen en leef je volgens regels, waarden en normen die je meegekregen hebt. Of je leeft deze door een constante beweging van verzet. Dit was nodig om niet te hoeven voelen hoe kwetsbaar je bent. Ook creëerde je overtuigingen over jezelf die je bewust of onbewust hebt meegekregen van je omgeving, zoals: ik mag er niet zijn, ik ben niet de moeite waard, ik ben niet om van te houden, ik ben niet goed genoeg enz. Dit kan je weerhouden om volledig jezelf te zijn. Door het kind in jezelf te ontdekken, te zien en te voelen kun je vanuit je volwassene inzichten verkrijgen dat je kindovertuigingen nu niet meer nodig zijn.

Jouw behoeften, verlangens en kwaliteiten worden zichtbaar. Je kunt contact maken met je essentie. Je kunt vanuit jouw eigen wijsheid, jouw kracht en zachtheid weer gaan leven. Het helingsproces van je innerlijke kind ligt in bewustwording, acceptatie, liefde en meditatie. Tijdens dit traject wordt o.a. gebruik gemaakt van lichaamsgeoriënteerde oefeningen, ademtechnieken, zelfregulatie, opstellingen, visualisaties en meditaties.

Praktijk Verbinding biedt ook jaargroepen: “Heel je innerlijk kind” aan.