Innerlijk kind jaargroep

Ieder mens is uniek, met zijn/haar eigen kleur!
Ieder mens is uniek, met zijn/haar eigen kleur!

‘Heel je innerlijk kind’ jaargroepen

In een jaargroep ‘Heel je innerlijk kind’ kun je op een veilige en speelse manier een aantal stadia van het innerlijk kind ervaren. Het mooie van het werken in een groep is dat het je herkenning, diepgang, vriendschap en begrip geeft. Je ervaart dat je niet de enige bent.

In individuele sessies of in één workshop is er nauwelijks ruimte om te delen met gelijkgestemden waar je bent geraakt, wat je inzichten zijn, waar je tegen aan loopt en hoe je verder groeit.
Door in deze groep te stappen intensiveer je jouw proces. Je kunt meer integratie laten plaatsvinden omdat je simpelweg een weekend lang in een ‘boeddhaveld’ bent. Daarnaast word je meer geprikkeld en gesteund om jouw ervaring ook neer te zetten in je dagelijks leven. Jezelf zijn in het leven dat je leeft.
Een groep zorgt ook voor een stevige basis waardoor je kan vallen en opstaan, als het gaat om jouw innerlijke veranderingsproces.

Een jaargroep heeft vijf weekenden, die door een vaste groep wordt gevolgd. Na het eerste jaar is het ook mogelijk om een tweede jaar te volgen, die ook vijf weekenden heeft. In deze jaargroep wordt er extra aandacht besteed aan de Volwassene en het leven in het Hier en Nu.

Klik voor meer inhoudelijke informatie over de jaargroepen.

Jaargroep 1
Jaargroep 2